29 / 03 / 2024

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak?

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak?

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, uzun bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Peki tesis ne zaman hizmete açılacak?



Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapması beklenen dev tesisle ilgili henüz somut bir adımın atılamaması, kafaları karıştırıyor. 


Sabah Egeli




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Maliyeti 20 milyon lirayı aşan 3 bin 560 seyirci kapasiteli Muradiye’deki tesis açılamıyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, uzun bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapması beklenen ve ilimizin spordaki maç ve antrenman yükünü kaldırması planlanan dev tesisle ilgili henüz somut bir adımın atılamaması, kafaları karıştırıyor. 2014 yılının mart ayında tesisin temelini atan Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada yüklenici firmadan salonun teslim tarihini öne çekmesini isteyerek, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Manisa'da çifte bayram olacak, yüklenici firma söz verdi" diye konuşmuştu.


Duman'dan icraat bekleniyor


Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise o dönem yapım aşamasında olan tesisi 9 Ekim 2014'te ziyaret etmiş, 2015 şubat ve mart ayında spor kompleksinin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştireceklerini belirtmişti. Özdağ, burada yaptığı konuşmada, "Manisalı her şeyin en güzeline ve en iyisine layık" demişti. Bugün itibarıyla aradan 1 yıl geçmesine rağmen dev kompleksin açılışının yapılamaması soru işaretlerine neden olurken, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, eleştiri oklarına maruz kalıyor. Duman'ın, tesisteki çalışmaları yakından takip ettiğini, en kısa sürede bu konuda açıklama yapacağını duyurdu. 


Yeni Asır


Geri Dön