18 / 04 / 2024

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri'nin inşaatı devam ediyor!

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri'nin inşaatı devam ediyor!

‘Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’ hızla yükseliyor. Dev projede devam eden çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, projenin hızla yükseldiğini söyledi...




Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden bir tanesi olan ‘Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’ hızla yükseliyor. Dev projede devam eden çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, projenin hızla yükseldiğini, olumsuz bir durumla karşılaşılmaması halinde, projenin taahhüt edilen zamandan önce biteceğini söyledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenevi karşısında temeli atılan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi, hızla yükseliyor. Bir kısmının MASKİ hizmet binası, diğer kısmının da kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının bürosu olarak kullanılacağı projede devam eden çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. Yaptıkları incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Gençoğlu, projenin uygulama takviminde önde gittiğini belirterek, “Oda ve Dernekler İş Kuleleri projemizin devam eden inşaatında incelemelerde bulunduk. İnşaatımız hızla ilerliyor. Haziran ayı işin bitiş süresi fakat inşaatın akışı Haziran’dan önce bitebileceğini gösteriyor. Müteahhit firma çalışmayı hassasiyetle ve titizlikle sürdürüyor. İkiz kulelerden bir tanesini MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü) hizmet binası olarak hizmete sunacağız. O yüzden kaba inşaatın bitimiyle birlikte MASKİ binasının bir an önce hizmete girmesi için müteahhit firmayla fikir alışverişinde bulunduk. Manisa’mıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön