25 / 04 / 2024

Manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası bu ay bitecek!

Manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası bu ay bitecek!

Manisa’nın Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Ömer Faruk Çelik mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade etti.



Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Sancaklıkayadibi Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Daha önce Sancaklıkayadibi mahallesinde yaptığı inceleme ziyareti sırasında mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sancaklıkayadibi mahallemizde incelemelerde bulunduğumuz bir zamanda mahalle halkımız ve muhtarımız tarafından mahalleye bir muhtarlık binası yapılması talebi oldu. Muhtarımızın hizmet verebileceği bir mekân mahallemizde yoktu. Şehzadeler Belediyesi olarak hemen çalışmalara başladık. Mahalle camisinin yanındaki boş arazide bir muhtarlık binası yapmaya karar verdik. Bunun yanın sıra mahalle halkının bir araya gelebileceği her hangi bir salonun olmaması nedeni ile muhtarlık binamızı hem muhtarlık olarak hem de çok amaçlı salon olarak yapmayı uygun gördük. Ve bu şekilde projelendirdik. Teknik ekiplerimiz hızlı bir çalışmayla muhtarlık binasının projesini hazırladılar ve muhtarlık binasının yapımına başlamış olduk. Muhtarlık binamızın yapımında sona yaklaşmış durumdayız. İnşallah ekim ayı sonu itibarı ile tüm çalışmaları tamamlayıp mahalle halkımızın kullanımına sunacağız. Aynı zamanda bu binanın bitmesi ile birlikte Sancaklıkayadibi mahallemize Şehzadeler Belediyesi olarak güzel bir hizmeti kazandırmış olacağız.” dedi.



Hürriyet


Geri Dön