26 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği Sarıgöl Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi ile Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor. 


Merkezdeki inşaat çalışmalarını inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek olan iki dev yatırımın güz döneminde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi. Mimari yapısıyla da dikkat çeken gençlik merkezindeki tüm bölümleri inceleyen Genç, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Sarıgöl gençliği tarafından heyecanla beklenen merkezde gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve çağın değişimine ayak uydurabilmeleri amacıyla tüm faaliyetlerin yer aldığını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, gençlerin daha rahat ortamlarda, daha gelişmiş dersliklerde eğitim alıp sosyalleşebilmesi için modern merkezde tüm ayrıntıların düşünüldüğünü söyledi. 


Genç sözlerine şöyle devam etti “Yaklaşık 2 ay süre içerisinde Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarını tamamlayarak Sarıgöllü vatandaşlarımıza kapılarını açacağız. Merkezimizin tamamlanmasıyla MABEM de bu merkezde hizmet verecek. Bunun yanı sıra modern merkezimizde MASMEK için atölyelerimiz yer alıyor. Merkezimiz gerek modern mimarisi, gerekse de açılacak modern kurslarla bölgede adından söz ettirecek, bulunduğu alana canlılık katarak gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır.” 


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve beraberindeki heyet, Gençlik Merkezi’nin ardından Sarıgöl Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nde incelemede bulundu. Genç, burada da yüklenici firma yetkililerinden inşaat çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı. Genç, toplam 5 bin 523 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Sarıgöl Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin tamamlanmasıyla vatandaşların modern bir pazar yeri ve otoparka kavuşacağını belirtti. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön