19 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.



Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Sarıgöl Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Serkan Mintaş, ikili eğitim öğretim gören öğrencilere rahat bir nefes aldırmak ve okula ek bina kazandırabilmek için her gün Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu ile birlikte esnafları dolaşarak destek arıyor. Muhtar Mintaş, "Okulumuzu esnaflarımızın yardımlarıyla birlikte yapacağız. Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte temelimizi atacağız. Altı derslikli iki katlı ek okul binamız için 250 bin TL harcama yapılacak. Bizlere destek veren yardımsever esnaflarımıza teşekkür ederim." dedi.


Hürriyet 


Geri Dön