16 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'da yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Manisa Saruhanlı'da yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli Mahallesi ’nde asfaltlama çalışması yaptı. Yapılan asfaltlama çalışmalarında bölgeye 5 bin 950 ton asfalt döküldü.



Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı. Mahalle’nin Saruhanlı girişinden, Koldere Mahallesi tarafı çıkışına kadar yapılan asfaltlama çalışmalarında, bölgeye 5 bin 950 ton asfalt döküldü. Ayrıca mahalleyi tarım arazisine bağlayan ara yollarda da asfaltlama çalışması yapıldı.


Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli Mahallesi’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Saruhanlı tarafından giriş güzergâhı başta olmak üzere mahalle girişi ve ara yollarda yapılan asfaltlama çalışmalarında, bölgeye 5 bin 950 ton asfalt döküldü. Ayrıca mahalleden tarım arazilerine giden yollarda da asfaltlama çalışması yapıldığını ifade eden Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Yapılan çalışmalar doğrultusunda Mütevelli’ye giriş güzergâhının çehresi tamamen değişti. Bilindiği üzere Mütevelli Büyükşehir yasası kapsamında kapanan beldelerimizden biriydi. Ancak giriş yolu oldukça bozuk olan bu mahallemizde asfaltlama yapılarak, yol çizgileri belirginleştirildi. Asfaltlama yaptığımız bu yol Saruhanlı ile Turgutlu arasında da bir geçiş güzergâhı olduğu için yolun biran önce tamamlanarak, hizmete açılmasına özen gösterdik. Mahallemize hayırlısı olsun. ” diye konuştu.


Vatandaşlar çalışmalardan memnun


Çalışmaların bölge geneline yayılacağını ve asfaltı olmayan eski köy, yeni adıyla mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Gençoğlu, “Bölge halkımızın da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirmeleri bizleri de mutlu ediyor. Tüm ilçelerimizin ve mahallelerimizin eksikliklerini giderme noktasında hassas davranıyoruz. Bu hassasiyetimizin de vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanması bizlere güç veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön