27 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı’daki evlerin dış cepheleri boyanıyor!

Manisa Saruhanlı’daki evlerin dış cepheleri boyanıyor!

Manisa'da başlatılan dış cephe boyamaları Saruhanlı’da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Sarısığırlı Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyandı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri kötü görüntüsünden kurtulmuş oldu.




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan dış cephe boyamaları Saruhanlı’da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Sarısığırlı Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyandı. Beyaza bürünen evlerin dış cepheleri kötü görüntüsünden kurtulmuş oldu.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği boyama işlemleri Saruhanlı’da devam etti. Vatandaşların daha temiz şartlarda hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sarısığırlı Mahallesi’nin evlerinin duvar, kapı ve pencerelerini itina ile boyadı. Beyaz rengin hakim olduğu evlerin dış cepheleri, eskisinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ramazan Hakan Ulak, Sarısığırlı Mahallesi’nden sonra Çaltepe Mahallesi’nde de boyama işlemlerinin devam edeceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen boyama hizmetlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Sarısığırlı Mahallesi sakinleri de bu hizmetin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön