25 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Saruhanlı'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde evlerin dış cephelerinde başlattığı boyama hizmetlerine hız kazandırdı. Hatıplar Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eliyle yeni yüzüne kavuşurken, Şatırlar Mahallesi’nde de çalışmalar başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde başlatılan çalışmalar ile evlerin tümünün dış cepheleri boyanıyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesi Hatıplar Mahallesi’nde de boya-badana hizmetleri tamamlandı. Hatıplar Mahallesi’ndeki her evin kapı, pencere ve duvarları boyandı. Mahalle sakinleri de ekipleri çalışmalar sırasında takip etti. Kurban Bayramı’nın yaklaştığını ve bu nedenle evlerin temizliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Hatıplar Mahallesi sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü boyama hizmetinin mahallelerine gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Şatırlar Sırada

Hatıplar Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Hakan Ulak, program dahilinde boyama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Hatıplar Mahallesi’nin ardından Şatırlar Mahallesinin boyanacağını söyledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön