29 / 03 / 2024

Manisa Şehir Hastanesi’nin temeli 28 Kasım’da atılıyor!

Manisa Şehir Hastanesi’nin temeli 28 Kasım’da atılıyor!

Manisa Şehir Hastanesi’nin temeli, 28 Kasım 2013'te Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katımıyla atılıyor. 560 yataklı hastanenin protokolü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla imzalanmıştı...




AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Şehir Hastanesi’nin temelinin, 28 Kasım 2013'te Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katımıyla atılacağını bildirdi. Baybatur, 560 yataklı hastanenin protokolünün, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla imzalandığını hatırlattı. 


Yeni hastanenin, Manisa’nın önemli bir ihtiyacının yanısıra bölgesinde de birçok şehre hizmet verebilecek konumda ve büyüklükte olacağını dile getiren İl Başkanı Baybatur, kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Baybatur, şunları kaydetti: “Uzun zamandır üzerinde çalışılan Manisa Bölge Hastanesi, şehir hastaneleri statüsüne kavuşmuş ve Manisa başta olmak üzere 16 ilimizde şehir hastaneleri yapımına başlanmıştır. Hastaneni temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Manisa milletvekillerimizin de katılımıyla atılacak. Bu hastane yalnızca bölgesine, mahallesine hizmet etmekle kalmayıp çevre şehirlere de büyük hizmetler verebilecek kapasitede ve büyüklükte olacak.”


Mustafa Kuşen/Cihan





Geri Dön