18 / 04 / 2024

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi.



Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Kabul edilen maddeyle eski Askeri Hastane ve CBÜ Yabancı Diller Okulu, İlahiyat Fakültesi ile Tariş depolarının olduğu alanda yapılan imar çalışmasıyla Şehzadeler'e yeni bir kapalı modern pazaryeri, kaymakamlık binası, ortaokul binası, belediye hizmet binaları ve yeni yüksekokul binası kazandırılacak.


Bu konu üzerinde uzun zamandır çalıştıklarını kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu yerlere ait olan 1/5000'lik imar planları Büyükşehir Meclisi'nde kabul edildi. İmar planlarıyla ilçenin kronik sorunlarından biri olan pazaryeriyle ilgili plan değişikliğini yapmış olacağız. Ayrıca ilçede büyük ölçüde okul ihtiyacı var. Bu ihtiyaç da karşılanmış olacak" dedi.



Cüneyt HASÇELİK/Yeni Asır


Geri Dön