24 / 04 / 2024

Manisa Selendi Köprüsü'nün temeli atıldı!

Manisa Selendi Köprüsü'nün temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprüsü olmadığı için traktörle geçtiği Selendi'ye bağlı Çampınar Mahallesi'ne verdiği sözü tutuyor. Çampınar ile Dere mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temeli atıldı.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprüsü olmadığı için traktörle geçtiği Selendi'ye bağlı Çampınar Mahallesi'ne verdiği sözü tutuyor. Çampınar ile Dere mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temeli atıldı. Köprünün 900 bin liraya mal olacağını dile getiren Başkan Ergün, 113 metre uzunluğundaki köprünün 45 günde tamamlanacağını vurguladı.

Yerel seçim öncesinde gittiği Çampınar ziyaretini hiç unutamadığını belirten Ergün, "Orada sizlerle yaptığımız toplantıda bu köprüyü yapacağımızın sözünü vermiştik. Selendi'de yaptığım mitingler olsun, buralarda yaptığım toplantılarda olsun hizmet doğudan başlayacak sözünü vermiştim. Selendi için sadece bu proje yok. Merkezde Gençlik Merkezi, Kent Meydanı, Belediye binası, Oto terminali gibi projelerin stardını verdik" dedi. Selendi'nin mahalle ve merkez yollarını birbirine bağlayan tüm yollarda asfaltlama çalışması yapılacağını da müjdeleyen Başkan Ergün, 90 milyon TL'nin üzerinde bir yatırımla bin 800 kilometre yolun asfaltını yapacaklarını söyledi.



Yeni Asır


Geri Dön