28 / 03 / 2024

Manisa Selendi'nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Selendi'nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Manisa genelinde kanalizasyon hatlarını yenilemeye devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Selendi en çok kanalizasyon hattı döşenen üçüncü ilçe oldu.




MASKİ, 17 ilçede öncelikli olarak başladığı projelerini tamamladı. Bu kapsamda Selendi’ye 2014-2015 yılları arasında 10.133 metre kanalizasyon hattı döşendi. Bu rakam 2 yıllık süreç içerisinde Manisa Merkez ve Sarıgöl’den sonraki en yüksek metraj oldu. 95 mahalle kapsamında hazırlanan proje ile yatırımlarına hız kesmeden devam eden MASKİ, ihale aşamasında olan Selendi’deki; Avlaşa, Çamyayla, Aşağıgüllüce, Halılar, Mıdıklı ve Tepeynihan Mahalleleri’ne de kanalizasyon hattı döşeyecek.

İl genelinde altyapı sorunu yaşayan mahalle bırakmayacağız


MASKİ Genel Müdürlüğü uzak yakın demeden çalışmalarına devam ederken, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı da çalışmalarında hız kesmiyor. Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Selendi’de yaptıkları altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalar yaptı. Patel, “Göreve başladığımızdan günden beri ilimizde altyapı sorunu yaşayan bölgelerin sorunlarını tespit edip, sorunları çözmek için çalışmaya devam ediyoruz. Hazırladığımız projelerimizde Selendi’de 10.000 metreden fazla kanalizasyon hattı döşedik. Bu Manisa Merkez ve Sarıgöl’den sonraki en yüksek rakam. 2016 yılında da çalışmalarımız devam edecek. Manisa il genelinde altyapı sorunu yaşayan mahalle bırakmayacağız” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön