28 / 03 / 2024

Manisa Selendi'nin altyapısı yenilenecek!

Manisa Selendi'nin altyapısı yenilenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesindeki eski içme suyu hatlarında toplam 54 bin metrelik yenileme çalışmalarına Halılar Mahallesi ile başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki eski altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ, Selendi ilçesinin Halılar, Aşağıgüllüce, Avlaşa, Çamyayla, Mıdıklı ve Tepeynihan mahallelerindeki toplam 54 bin metrelik eski içme suyu hatlarını yeniliyor. MASKİ ekipleri bu kapsamdaki çalışmalarına Halılar Mahallesi ile start verdi. Mahallenin 11 bin 650 metrelik içme suyu altyapısı MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından komple yenileniyor.

Kanalizasyon hatları da yenilenecek

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, “Manisa’nın 17 ilçesine yaydığımız altyapı yenileme işlemlerimize Selendi ilçemizde de başladık. Ekiplerimiz ilçemizde toplam 54 bin metrelik içme suyu şebeke hattını sıfırdan döşüyor. İçme suyunun yanı sıra, mahallelerimizin ana kanalizasyon hatlarında da yenileme çalışması gerçekleştireceğiz. En ücra mahalleden, ilçe merkezlerimize kadar ilimiz genelindeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön