26 / 04 / 2024

Manisa SGK binası açılış için gün sayıyor!

Manisa SGK binası açılış için gün sayıyor!

Manisa'nın en önemli simgelerinden biri olan Beyazfil'de yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Yunusemre'de yapımı tamamlanan yeni hizmet binası için gün sayıyor.




Yapımına 2011 yılında başlanan yeni hizmet binası 18 Kasım 2015 tarihinde müdürlüğe teslim edildi. Müdürlük bünyesinde yaklaşık 200 personel çalışıyor. Amaçlarının 2016 yılından önce yeni hizmet binasında Manisalılara hizmet vermek olduğunu kaydeden Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nesrin Aras, "Ne zaman geçeceğimizle ilgili net bir tarih veremiyoruz. Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yapılacak düzenlemelerin ardından hizmete açılacak. Arşivlerimiz yavaş yavaş taşınıyor" dedi.


Manisalılara hayırlı olsun


Yeni binanın 7 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu vurgulayan İl Müdürü Nesrin Aras, "Yeni binamızda engelliler için bir alan olacak. Engelli vatandaşlar geldiği zaman servisleri dolaşmadan, katlara çıkmadan giriş katında hizmet alacak. Yeni hizmet binasının Manisalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön