29 / 03 / 2024

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak?

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında konuk etti. Ziyarette, Sümerbank arazisine kazandırılacak olan proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.




Kentte uzun süredir atıl durumda bulunan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliğiyle yeniden hayat buluyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca ve İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek atıl alana kazandırılacak olan proje hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu da yer aldı.

Atıl alan can bulacak

İki belediyenin iş birliğiyle yeniden hayat bulacak olan Sümerbank arazisine yapılması planlanan proje hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bakımsız bir durumda yer alan Sümerbank arazisinde Büyükşehir Belediyemize ayrılan 50 dönümlük kısmında rekreasyon alanları, spor sahaları ve açık alanlarıyla bir proje çalışmasında bulunmuştuk. Ancak Şehzadeler Belediyesi’nden gelen ortak proje talebiyle, ilgili alan üzerinde tekrar çalışmaya başladık. Bu anlamda Şehzadeler Belediyesi tarafından da Minia Şehzadeler, Mesir Müzesi ve çocuk masal parkı adı altında projelendirme çalışması yapıldı. İlgili projeleri inceleyerek, işbirliğiyle Sümerbank arazisine güzel bir sosyal alan kazandırmak istiyoruz. Manisa’mıza şimdiden hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, projenin hayata geçmesiyle birlikte Manisalıların güzel bir alana daha kavuşacağını vurguladı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön