16 / 04 / 2024

Manisa Yeni Hizmet Binası için yıkımlar başladı!

Manisa Yeni Hizmet Binası için yıkımlar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da inceledi...




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı.  Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve Spilaş A.Ş Genel Müdürü Uğur Doruk yerinde inceledi.

Yıkım çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski otogarımızın bulunduğu alanda Yeni Büyükşehir Hizmet Binamız, Pazar Yeri ve Otopark kompleksi için yıkım çalışmalarına başladık. Yeni binamızın avam projeleri çizildi, şu anda uygulama projeleri yapılıyor” diye konuştu.

‘Dev Kompleks Olacak’

Gençoğlu, “Yeni Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’nın konuşlanmasıyla birlikte bu alanda dev bir tesis hizmete açılacak. Büyükşehir Belediye hizmet binasıyla, otoparkıyla ve pazar yeriyle Manisamıza yakışır bir tesis kazandıracağız. Yeni hizmet binamız, Manisa’mıza hayırlı olsun. Çalışmaların başlanmasından dolayı çok mutluyuz.  Başlamak işin yarısıdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün döneminde bugüne kadar başlayan her iş sona ermiştir” diye konuştu.

Atıklar Geri Dönüşüm Kutusuna

Yıkım çalışmalarını yerinde incelemeye geldiklerini belirten Gençoğlu, “Yıkım çalışmaları esnasında çıkan molozlar ve atıklar için gerekli özen ve hassasiyeti gösteriyoruz, örneğin camlar geri dönüşüm kutularında toplanarak geri dönüşümleri sağlanıp değerlendirilecektir. Hurda malzemeler ise çıkma nispetinde değerlendirmeye alınacak” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön