25 / 04 / 2024

Manisa Yeniköy'de alt yapı çalışmaları başladı!

Manisa Yeniköy'de alt yapı çalışmaları başladı!

MASKİ, Alaşehir’in Yeniköy mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalarına başladı. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.



MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı sorunlarına çare oluyor. Alaşehir ilçesinin Hacıaliler mahallesi ile start alan kanalizasyon ana hattı yenileme çalışmaları Yeniköy mahallesi ile devam ediyor. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı. 



MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Alaşehir ilçemizin içme suyu konusunda sıkıntı yaşamaması için yapılan sondaj ve içme suyu şebekelerinin yanı sıra, kanalizasyon altyapısıyla ilgili yenileme çalışmalarımıza da iki mahallemizde başladık. Hacıaliler ve Yeniköy mahallelerimizdeki ana hat döşeme işlemleri şuan ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Buradaki çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sıra, Şahyar ve Matarlı mahallelerimize gelecek. Şahyar’da 5 bin 700, Matarlı’da ise bin 700 metre kanalizasyon hattı döşeyeceğiz.” dedi. 



Anayurt


Geri Dön