26 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli İzmir Kemalpaşa Belediyesince yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.



Yunusemre Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Müdürlüğü personeli, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek için inceleme gezisinde bulundu.

Kemalpaşa’da Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili yaptığı toplantısına iştirak eden ve daha sonra da aynı alana ziyarette bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, “Ege Bölgesinde ilk olan Manisa’daki kentsel dönüşüm projesinde iddialıyız. Allah’ın izni ile bu projeyi alnımızın akıyla hayata geçireceğiz.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin Kemalpaşa ilçesinde yaptığı toplantının hemen ardından Başkan Yardımcısı Kaya, Yunusemre Belediyesi Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personelini yerinde incelemelerde bulunmaları için Kemalpaşa ilçesine gönderdi. Kemalpaşa ilçesindeki incelemelerini tamamlayan Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli önceki gün Manisa’ya döndü.


Hürriyet 


Geri Dön