18 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.



Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, önderliğinde yapıldı.


Çerçi, meclis toplantısında bir çok müjde verdi. Çerçi, Türkiye’nin en güzel pazaryerlerinden birini de ilçeye kazandıracaklarını ifade etti.


18 maddenin görüşüldüğü toplantıda en önemli konu ilçedeki kentsel dönüşümdü. 


Çerçi, yaptığı konuşmasında, “Kentsel dönüşüm projesi çalışmalarında sonlara yaklaştık. Önümüzdeki günlerde müjdeli haberler vereceğiz. Manisa’da Türkiye’nin en güzel kent merkezlerinden biri ortaya çıkacak. Yunusemre Belediyesi, bölge halkıyla birlikte bunu başaracak” ifadelerini kullandı.


Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nün önergesi üzerine ilçede yapılan ve yapılması planlanan pazaryeri projeleri hakkında ise, “Hafsa Sultan Mahallesinde pazaryeri olarak yapılması planlanan alanı inceledim. Oldukça küçük bir alan. Şu an otopark olarak kullanılıyor. Vatandaşlardan istemeyenler de var. Otopark, yerleşim alanı eksikliği gibi çok boyutlu teknik bir konu. Ayrıca, Üçpınar Pazaryeri projemiz tamamlanıyor. Orada bir organik pazaryeri kurmayı da planlıyoruz. Yine kısa süre içerisinde Güzelyurt Mahallemizde modern bir pazaryerimizin temelini atmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.




Milliyet


Geri Dön