27 / 04 / 2024

Manisa'da 216 konut tek binada!

Manisa'da 216 konut tek binada!

Manisa'da bugüne kadar beş bin konut yapan Manisa Birlik Yapı Kooperatifi, şimdi de 216 daireyi tek çatı altında toplayan 'Lale Kulesi' isimli projeye imza atıyor...



Kendilerini konut değil, kent kooperatifçisi olarak tanımladıklarını söyleyen Birlik Başkanı Mustafa Pala, "Konut yapmak bizim işimiz. Konut edinmek isteyenlerin, bankacıların, arsa sahiplerinin ve yüklenicilerin güvenini kazanabildiğimiz ve kısa sürede konutları yapıp ortaklarımıza teslim edebildiğimiz için çok mutluyuz. 


Manisa'da ilk bahçeli konutları ve 1+1 konutları biz yaptık. Yapacağımız 216 konutla 1+1 konut sayısı 616'ya ulaşmış olacak. 1+1 konutların yapımı bittikten sonra Üçpınar Köyü yakınlarında, ileri teknolojinin kullanılacağı 12 adet 4+1 vilaların yapımına başlayacağız" dedi. 


Mustafa Pala daha soma arsa sahipleri Muammer Şıktaşlı, Ali Danyel Hamidoğullan, Mehmet Nedim Uyaroğlu, Hıdır Koldemir ve Abdi Şimdi ile konut üretim sözleşmesi imzaladı, konutların en kısa sürede bitirilmesine odaklanmayı simgeleyen asma kilitleri 'Hedefe Kilitlen' duvarına astı. 


Hürriyet Ege


Geri Dön