19 / 04 / 2024

Manisa'da engelsiz park için imzalar atıldı!

Manisa'da engelsiz park için imzalar atıldı!

Şehzadeler Belediyesi’nin “Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun” projesinde son imzalar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle atıldı.



İmza töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Geçtiğimiz aylarda Zafer Kalkınma Ajansına yapmış olduğumuz Şehzadeler Belediyemizin ‘Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun’ projemiz kabul olmuştu. Bunu da kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu bağlamda bu gün projemizin protokolünü imzaladık. ‘Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun’ projesi Zafer Kalkınma Ajansı’nda 90 proje arasında 15. olarak kabul edildi. Engelli çocuklarımızın parklarda rahat bir şekilde oynamaları için yapmış olduğumuz projemiz ile Şehzadeler ilçemize 680 bin TL’lik hibe desteği almayı başardık. Bu bağlamda projemizin hayata geçmesi için Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekerekti Sayın Yusuf Balcı ile birlikte protokolümüzü imzalandık. Bu imza ile 6870 Bin TL’lik hibeyi Şehzadeler ilçemize kazandırmış olduk. Bu projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm proje ekibi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi’nin ‘Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun’ projesinin desteklenmeye layık olduğunu ifade eden Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ise “Bu anlamlı projenin sözleşmesini imzalamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Projeyi ajans olarak değerlendirdiğimizde bizim bu yıl çıkrığımız çağrılara uygun ve ihtiyaçları karşılayacak olan bir proje olduğunu gördük ve desteklemeye layık bulduk. Bu anlamda projenin yapımında emeği geçen değerli Belediye Başkanı ve proje ekibini tebrik ediyorum. Bu anlamlı projenin hayırla hayata geçmesini temenni ediyorum” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön