24 / 04 / 2024

Manisa'da kentsel dönüşümle 708 konut inşa edilecek!

Manisa'da kentsel dönüşümle 708 konut inşa edilecek!

Turgut Özal Mahallesi'nde gerçekleştirilecek toplu konut hamlesi ile ilgili toplantı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk etapta buraya 708 konut inşa edileceğini belirtti.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendi kaynaklarıyla Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı sosyal konut hamlesini, mülk sahiplerine anlattı. Ergün, 110 bin metrekarelik alanda yapılacak kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde ilk etapta 708 konutun ve sosyal donatı alanların inşa edileceğini belirterek, "Bu toplam 100 milyon liralık bir yatırımdır. Burada kimseyi mağdur etmek için değil, vatandaşlarımızın konut sorununu çözmek için bu projeyi hayata geçiriyoruz" dedi. 



BİZE GÜVENİN 

Tek hedeflerinin Manisalı vatandaşları mutlu edecek, onların menfaatine olan hizmetler üretmek olduğunun altım çizen Başkan Çocuk kültür merkezlerine bütün halkımız sahip çıkmalı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçenin tamamında yapımına başladıkları Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine harkesin sahip çıkmasını istedi. Ortaya konulan bu güzel eserlere bir takım kişi ya da kişilerce zarar verildiğini belirten Ergün, "Turgutlu'da yapılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'mizin camlarının kırıldığını tespit ettik" diye konuştu. Manisa Büyükşehir'den üç ilçeye köprülü kavşak Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu, Salihli ve Alaşehir'de ölümlü ve yaralamalı kazalara neden olan kavşaklarla ilgili sorunu çözmek için dev bir proje hazırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, üç ilçenin belediye başkanlarınlarıyla hazırlanan kavşak projesinin son durumunu görüştü. 



Ergün, halka kendilerine güvenmeleri çağrısında bulundu. Ergün, "Manisa'da konut ve kira fiyatlarını rahatlatmak istiyoruz. Bu projemizde de sanayi alanlarını yaşam alanına dönüştürmek, konut sorununu ortadan kaldırmak, artan kiralara çözüm sağlamak amacıyla başlattığımız toplu konut hamlesini sizlere anlatmak için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Bizlere güvenmenizi istiyorum" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön