18 / 04 / 2024

Manisa'da Kiraz Alım Merkezi inşa edilecek!

Manisa'da Kiraz Alım Merkezi inşa edilecek!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mart 2014’te yapılan yerel seçimler öncesi Sancaklı Bozköy halkına verdiği seçim sözünü tuttu. Bozköy’e yapılması planlanan Kiraz Alım Merkezi için arsa işlemleri tamamlandı..



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mart 2014’te yapılan yerel seçimler öncesi Sancaklı Bozköy halkına verdiği seçim sözünü tuttu. Sancaklı Bozköy’e yapılması planlanan Kiraz Alım Merkezi için arsa işlemlerini tamamladıklarını kaydeden Başkan Çelik, projenin tamamlanma aşamasında olduğunun müjdesini verdi. 


Arsa işlemlerini tamamlayan Şehzadeler Belediyesi, kirazın anavatanı Sancaklı Bozköy’e, Kiraz Alım Merkezi yapacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, projenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek, “Bu mahallelerimiz için kiraz üretimi son derece önemli. Kuzey yarım kürede kirazı ilk defa biz üretiyoruz. İhraç ediyoruz. İlçemizin şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bununla ilgili Ankara’ya git gel mekik dokur hale geldik. Çok şükür kaymakam beyin özveri ve destekleriyle Milli Emlak’a ait olan yer ile ilgili işlemleri tamamladık. Bunu yaparken proje çalışmalarımızda devam etti. İnanıyorum ki kısa bir zaman içerisinde projelerimizde tamamlanmış hale gelmiş hale olacak” dedi.


Başkan Çelik, en yüksek yatırımı Sancaklı Bozköy’e yapacaklarına dikkat çekerek, “Kiraz mevsiminde sizlerle birlikte burada yılların hayali olan kiraz alım merkezinin temelini hayırla, dua ile açacağız. Nasip olursa bu yıl en yüksek yatırımı Sancaklı Bozköy’e yapacağız. Burada sadece kiraz değil, diğer ürünlerin alım satımı gerçekleşecek. Şuanda kiraz alım ve satımlar köy evlerinin altlarında 15-20 yerde yapılıyor. Çamurun içinde yapılan kiraz satımı yerini modern bir tesise bırakacak” şeklinde konuştu.


Milliyet


Geri Dön