16 / 04 / 2024

Manisa'daki Şehzadeler Spor Tesisleri ne zaman açılacak?

Manisa'daki Şehzadeler Spor Tesisleri ne zaman açılacak?

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes mahallesinde yapımı devam eden Şehzadeler Belediyesi Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.



Yaklaşık 5 ay önce görkemli bir törenle Adnan Menderes mahallesinde temeli atılan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryasında çalışmalarda sona yaklaştı. Çevre düzenlemesi işinin devam ettiği tesislerde incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik merakla beklenen açılış tarihi ile ilgili vatandaşlara müjdeyi verdi. 


Yaklaşık 5 aydır büyük bir titizlikle çalışmaların sürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bu gün Adnan Menderes mahallemizde yapımı bitmek üzere olan spor tesislerimizde incelemelerde bulunuyoruz. Nasip olursa önümüzdeki günlerde bu tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu tesisimizde 1 adet saha, 1 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası, kafeterya ve sosyal tesislerimiz ile birlikte Şehzadelerimize hizmet verecek. Şehzadelerimizde spor yapmak isteyen gençlerimizin kullanımına sunulacak. Bu güzel tesisin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tesisimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön