25 / 04 / 2024

Manisa'daki su depoları onarılıyor!

Manisa'daki su depoları onarılıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içmelerini sağlamak amacıyla su depolarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içmelerini sağlamak amacıyla su depolarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde yer alan 5 mahalledeki çalışmalar tamamlandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’da il genelinde yer alan ve sağlıklı durumda olmayan su depolarının yenilenmesi için başlattığı çalışmalarda sorunları bir bir çözüyor. Sağlıksız olduğu tespit edilen su depolarında yapılan çalışmalar ile birlikte bölgede yaşayan vatandaşlar daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşuyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda kötü durumda olan 68 su deposunun onarımı ve yenileme işleminin gerçekleştirildiği projede Turgutlu’da yer alan 5 mahalledeki çalışmalar sona erdi. Turgutlu’da ilçesinde yer alan Akçapınar, Avşar, Çatalköprü, Dalbahçe ve İzzettin Mahallelerinde bulunan su depoları yenilendi. Çeşitli kapasitelerdeki depoların bakım onarım işlerinin tamamlanmasının ardından mahallelerde yaşayanlar sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu.

5 mahallede su depoları onarıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, il genelinde yenileme çalışmalarına devam ettikleri su depoları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aytekin, “Vatandaşlarımızın rahat etmesi ve sağlıklı su içmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. İl genelinde yürüttüğümüz projeler kapsamında Turgutlu ilçemizdeki 5 mahallenin içme suyu depolarını yeniledik.  Depolar, bakım-onarım çalışmaları yapılmadan önce sağlıksız durumdaydı. Ancak yaptığımız çalışmalarla birlikte vatandaşlarımız sağlıklı içme suyu kullanmaya başladı” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön