25 / 04 / 2024

Manisalılar Başbakan Erdoğan'dan yollarının yapılmasını istedi!

Manisalılar Başbakan Erdoğan'dan yollarının yapılmasını istedi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için bulunduğu Manisa'nın Demirci ilçesinde vatandaşlara seslendi. Manisalılar Başbakan Erdoğan'dan Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiklerini belirtti...




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Demirci ilçesinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 90 gün kaldığını Manisa'nın Demirci ilçesinin de yeni Türkiye'nin inşasında yer alacağını söyledi.


Demirci'nin yerel seçimlerin ardından artık Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bir ilçesi olacağını ifade eden Erdoğan, "Demirci'de beldeler vardı artık mahalle oldu. Beldeler hiç gücenmesinler. Manisa'nın devletten aldığı imkanlar çok daha artacak. Artık su, kanalizasyon, imar hizmet bütünlüğü en ücra köylere kadar ulaşacak. Bugüne kadar bunlar yoktu ama şimdi çok daha modern bir Demirci olacak" diye konuştu. 


- Halk yolların yapılmasını istedi


Meydanı dolduran vatandaşların taşıdığı pankartları okuyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı Manisalılar'ın Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiğini söyledi.


Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüklerini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:


 "Değerli kardeşlerim, Orman ve Su İşleri Bakanım da burada. Yüzlerce, binlerce baraj yaptık Türkiye'de.  İzmir  susuzdu, Gördes'i yaptık, susuzluğunu giderdik İzmir'in. Bunları biz yaptık, belediyenin yapması gerekirdi. CHP zihniyeti bu, susuzluk bu, kuraklık bu. İnşallah Manisa'nın geleceğini de hem merkezi yönetim olarak hem büyükşehir olarak el ele vereceğiz ve yapacağız. Yollar zaten problem değil. Cumhuriyet tarihinde 79 senede 6 bin 100 kilometre yol yapıldı. Biz 10 senede 17 bin kilometre yol yaptık. İnşallah Demirci- Selendi ve Demirci-Sındırgı yolları da süratle pazartesi günü Bakanlar Kurulu var. Ulaştırma Bakanımız'a talimatımızı vereceğiz."


Manisa'nın en doğusuna doğu kışlası isteyen vatandaşların yazdığı pankartı da okuyan Başbakan Erdoğan, "Onu şöyle yapalım, ayak üstü söz vermeyi pek sevmem. Ama döner dönmez gerek Savunma Bakanım'a gerekse Genelkurmay Başkanım'a bu konuları ileteceğim ve onların da durumu neyse, 'uygun' diyorlarsa anında biz bunu gerçekleştiririz" şeklinde konuştu.


AA


Geri Dön