23 / 04 / 2024

Manisa'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Manisa'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

MASKİ, içme suyunda yaz aylarında kuraklıktan kaynaklanan sorunların önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırdı. 11 farklı noktada yapılacak sondaj çalışmaları ile mahallelerin içme suyu sorunu kalmayacak.




Manisa su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyunda yaz aylarında kuraklıktan kaynaklanan sorunların önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırdı. 11 farklı noktada yapılacak sondaj çalışmaları ile mahallelerin içme suyu sorunu kalmayacak.

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı, içme suyu sondaj ihalelerine çıkıyor. Yaz aylarında, mevsimsel kuraklık dolayısıyla içme suyu sıkıntısı yaşanan yerlere yapılacak içme suyu sondajları ile mahallelerin sorunları çözülecek. Bu kapsamda 11 noktaya içme suyu sondajı yapılacağını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Şehzadeler Akpınar Tesisleri, Turgutlu Güney, Akhisar Hanpaşa ve Zeytinliova Mahalleleri, Salihli Mevlütlü, Sarıgöl Merkez ve Tırazlar Mahalleleri, Selendi Beypınar bağlısı Azmanlar, Gördes Merkez, Deliçoban ve Akpınar Mahalleleri’nin sondajları için ihaleye çıkılacağını belirtti. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “İl genelinde içme suyunda yaşanan sorunların önüne geçmek için, yıl içerisinde etaplar halinde sondaj çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, vatandaşların içme suyunda mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön