29 / 03 / 2024

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.



Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Eski eşi Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'a açtığı davayı yıllar sonra kazan Manolya Hanım, kazandığı tazminatın bir bölümüyle 2012'de biri Bangkok, ikisi Phuket'te üç ev almış; sevgilisiyle de emlakçılığa başlamıştı. Öğrendim ki çıtır sevgili işleri büyütüp Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açmış.


OLDUKÇA GİRİŞİMCİ RUHLU

İstanbul'da fotomodellik yapan, Ülker, Silk&Cashmire, HSBC ve Metrocity gibi markaların reklamlarında boy gösteren Can Bozok, görünen o ki oldukça girişimci bir ruha sahip. Çünkü yıllar önce de, o dönem Phuket'in en popüler oteli Banyan Tree'nin yanındaki Bangota Beach'i kiralayıp işletmişti.

Boş gezmeyi sevmeyen Can Bey'e bravo doğrusu.


Sabah


Geri Dön