28 / 03 / 2024

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL'ye!

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL'ye!

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

İş GYO'nun İstanbul Kartal'da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan projesi, düşlerden alınan ilhamla olağanüstü güzellikte bir yaşam tarzı sunuyor.



Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken projenin yatırım değeri ise yaklaşık 300 milyon dolar olarak planlanıyor. İş GYO, başyapıtlarından oluşan portföyünün yeni üyesi olan Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313.500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, satılabilir/kiralanabilir nitelikte restoran, kafe, market alanlarıyla da her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlandı.


Manzara Adalar basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Manzara Adalar projesinde 975 adet ve stüsyo daireden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO'un prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibariyle arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, İstanbul'un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL ye!


Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk klubü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 metrekarelik tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.


D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika mesafedeki proje aynı zamanda ilçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalarada yakın; Sabiha Gökçen havalimanına ise sadece 19 kilometre uzakta. Ayrıca proje yakınlarında beş üniversite yer alıyor.

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL ye!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes projeyle ilgili olarak, ''Çağdaş insana ve  çağdaş kentlere yakışan mekanlar oluşturma misyonuyla hareket eden İş GYO, her yeni projede iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla portföy büyüklüğünü istikrarlı bir şekilde yıllar itibariyle arttırmayı hedefliyor. Bugün ise her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış, şehir hayatının kalbinde huzur vadeden,  Manzara Adalar  projemizi gururla sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin yer aldığı Kartal ilçesi, 3. köprünün yanı sıra metro projesi ile birlikte son dönemlerde öne çıkan bir bölge olmuştur. Marmaray'ın tamamlanmasıyla birlikte bölge, Avrupa Yakasıyla daha entegre hale gelmiştir. Kartal, İstanbul genelinde yatırım yapabilecek, gelecek vaadeden ilçeler arasında gösterilmektedir. Ayrıca Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'nında Kartal ilçe sınırları içinde olması, bölgeyi cazip kılan etkenlerden biridir. Yaklaşık 3,5 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kartal kentsel dönüşüm projesi ilçedeki beklentileri arttırmıştır. Proje bölgesine karayolu, metro ve denizyolu ile kolaylıkla erişim sağlanabildiği gibi, proje havaalanına da yakındır. Bölgedeki beş üniversitenin yanı sıra Marmara Üniversitesi'nin fakülte ve birimleri projemize sadece 9 kilometre mesafede Maltepe Başıbüyük'teki 3.000 dönümlük yeni kampüsüne taşınıyor ve bölgedeki mevcut yedi hastaneye üniversitenin hastanesi de ekleniyor. Tüm bunlar fevkalade artı değerler olarak projenin lokasyonunu benzersiz kılıyor'' diyerek sözlerine şöyle devam etti: ''İş GYO olarak gerçekleştirdiğimiz bütün projelerimiz, bölgelerin sosyal ve fiziksel çehresini değiştiren yatırımlarımız, sadece projelerimizin merkezinde oturanlara değil, civar bölgelerde yaşayanlara da sosyal ve kültürel yönden hizmet vermektedir. Ülkemizdekiler kadar dünyada gerçekleşen önemli kentsel dönüşümleri de takip ederek bunlardan pay çıkarmayı kendimize görev edinmiş bulunuyoruz. Bu nedenle  İş GYO  hep değişimin mimarı olmuştur ve olmaya devam edecektir'' dedi.


Yoğun ticaret alanları ve rahat ulaşım olanakları ile gün geçtikçe yıldızı daha da parlayan ve Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi haline gelen Kartal'daki Manzara Adalar projesi, kentsel dönüşüm projeleri ile de çekiciliğini ve değerini her geçen gün daha da arttıran bir mevkiide yer alıyor.

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL ye!

Manzara adalar daire alanları; stüdyo dairelerde 62,05 metrekare, 1+1 daireler  84,97 metrekare, 2+1 daireler 129,98 metrekare, 3+1 daireler 199,3 metrekare, 4+1 daireler ise 291,82 metrekare olarak dizayn edildi.


Kartal Manzara Adalar fiyatları; Stüdyo daireler 267 bin 700 TL, 1+1 daireler 342 bin 100 TL, 2+1 daireler 577 bin TL, 3+1 daireler 896 bin TL, 4+1 daireler 1 milyon 518 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL ye!


Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL ye!


projeye sor



Geri Dön