19 / 04 / 2024

Manzaralı duvar kağıtları evlerin havasını değiştiriyor

Manzaralı duvar kağıtları evlerin havasını değiştiriyor

Manzaralı duvar kağıtları gidemeseniz bile dünyanın her köşesini odanıza taşımaya olanak veriyor



Seyahati ve dünyanın farklı yerlerini keşfetmeyi seviyorsanız ancak gezmek için yeterince zaman bulamayanlar için artık görmek istediğiniz yerleri evinize kadar getiren bir alternatif var. Ya da tam tersine gidip de aklı gördüğü yerlerde kalanlar için de... Yeni duvar kağıtları artık dünyanın kapılarını evinize açıyor. Artık odanız isterseniz Tower Bridge isterseniz Colosseum manzaralı olabilir. Yatak odanızda Chenonceau Şatosunun mistik atmosferini salonunuzda ise Machu Picchu'nun egzotik manzarasını seyredebilir, gitmeseniz oraları kendi evinizde yaşayabilirsiniz SK Concept şirketi tarafından getirilen Atlas Wallcoverings Evolution 2 serisindeki manzaralı duvar kağıtları, dünyanın istediğiniz yerini evinixe taşımanıza olanak sağlıyor. Fiyatları duvarınızın boyutlarına göre 159 euro ile 359 euro arasında değişen duvar kağıtları ile ilgili www.duvarkağitlarim.com adresinden daha fazla seçenek bulabilirsiniz.

Taj Mahal'a açılan kapı
Eğer Taj Mahal'e gitme özlemi içindeyseniz ya da gidip de aklınız orada kaldıysa siz tekrar gidemiyorsanız Taj Mahal'i odanıza getirebilirsiniz. Derinliği olan bu duvar kağıdı ile Taj Mahal kilometreler değil bir duvar mesafesinde...

Machu Picchu artık çok yakın
Dünyanın yeni harikaları arasında yer alan Peru'daki Machu Picchu, insanda hep bir uzaklık ve özlem hissi yaratıyor. Sanki ulaşılamaz gibi. Siz de isterseniz Machu Pichu'yu daha yakınınıza, örneğin salonunuza getirebilirsiniz.

Yağmursuz Londra
Yağmuru ve kapalı havası da olmasa İngiltere, yılda birkaç kez gezilmesi gereken yerler listesinde, ilk sırada. Ülkenin en sembolik yapılarında Tower Bridge ise böyle sade bir odada İngiltere'yi yağmursuz olarak ayağınıza getirebilir.

Rushmore Dağı Anıtı
ABD'nin 150 yıllık tarihi sembol isimlerinin büstünü Rushmore Dağı üzerine kazıyan Rushmore Dağı Anıtı, üç boyutlu duvar kağıdı adeta gerçek izlenimi veriyor.

Viyana bahçelerinde nefis bir uyku
Sarayları ve bahçeleri ile ünlü Viyana artık atak odalarında. Viyana bahçeleri temalı duvar kağıdını ister tam karşınıza asın ve güne Viyana bahçelerine bakarak uyanın. İsterseniz yatak başucunuza...

Colosseum odanızda
Kim camdan dışarı baktığında tarihi bir binaya ile karşılaşmak istemez ki. Roma'daki Colosseum da ilginç mimari yapısı ile herkesin dikkatini çekiyor. Camdan baktığınızda göremeseniz bile oturma odanızın duvarında Colosseum'u görmek hiç de fena olmazdı doğrusu.

Chambord Şatosu
Rönesans devri Fransız mimarisinin en güzel örneklerinden Chambord Şatosu'nun Cosson Irmağı üzerinden çekilmiş bu fotoğrafını ister salonunuzda isterseniz ofisinizde kullanabilirsiniz. Gerçeği kadar güzel duran bu duvar kağıdı ile adeta Chambord Sarayını evinize değil evinizi Cosson Irmağı üzerine yerleştiriyor.

Şato manzaralı yatak odası
Bu kadar mistik bir yatak odasında kim olmak istemez ki...Duvar kağıdından çok gerçek manzara izlenimi veren inanılmaz Chenonceau Şatosu sizi adeta 15. yüzyıl Fransasına getiriyor. Fransa'nın en görkemli şatolarından olan Chenonceau manzarası duvarınızın bir köşesinde yaşamınıza farklı bir boyut getirebilir.
Dilek TAŞ/Sabah Emlak


Geri Dön