24 / 04 / 2024

Mapa İnşaat Alaybey'de iftar yemeği düzenledi!

Mapa İnşaat Alaybey'de iftar yemeği düzenledi!

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi ile Keşan-Gelibolu karayolunun yapım ihalesini alan Mapa İnşaat Alaybey'de iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Kooperatif Başkanları ve 300 e yakın mahalle halkı katıldı.




Tekirdağ'ın Malkara İlçesi ile Keşan-Gelibolu karayolunun yapım ihalesini alan Mapa İnşaat, ilçeye bağlı Alaybey Mahallesinde vatandaşlara iftar yemeği verdi. 

İftar Programı ile ilgili bir açıklama yapan Mahalle Muhtarı Hüseyin Küreşçi" Malkara-KeşanGelibolu 100 kilometrelik yol yapım işini alan Mapa inşaat firması köyümüz sınırları içerisinde tesisi kurdu.Köyümüze her türlü desteği sağlıyorlar.İftar yemeklerini artık geleneksel hale getirdiler. Bu yılda köy halkımıza iftar yemeği verdiler. Alaybey Mahallesi olarak teşekkür ediyoruz. " dedi. 

D-100 Karayolunun inşaatını yapan firmanın verdiği iftara Muhtarlar Derneği Başkanı ve İshakça Mahalle Muhtarı Bilal Temurtaş, Hacıevhat Mahalle Muhtarı Rafet Çıngar, Camiatik Mahalle Muhtarı Recai Öztürk, Yeni Mahalle Muhtarı Ayhan Adem Ihlamur, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen, Kooperatif Başkanı Saim Koru, Deveci Mahalle Muhtarı Hüseyin Öz, Kooperatif Başkanları ve 300 e yakın mahalle halkı katıldı. 


Tekirdağ Avrupa Gazetesi




Geri Dön