18 / 04 / 2024

MAPIC Fuarı’ndaki Simit Sarayı standı yoğun ilgi görüyor!

MAPIC Fuarı’ndaki Simit Sarayı standı yoğun ilgi görüyor!

Fransa'nın Cannes kentinde 13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC Fuarı’ ndaki Simit Sarayı standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor....




Bu yıl ilk kez MAPIC’e katılan Simit Sarayı, Fuar’ın Riviera ana giriş kapısında yer alan karavanda ve Lerins’teki standında, Türk kahvesi ve Türk çayı eşliğinde gerçekleştirdiği Türkiye’nin simgesi simit ve diğer geleneksel lezzetlerden oluşan ikramlarıyla katılımcıların büyük beğenisini topladı. 


Geçtiğimiz yıl 65 ülkeden 8600 katılımcı, 2400 perakendeci, 410 yeni marka, 870 yatırımcıyı ağırlayan MAPIC, bu yıl 81 ülkeden 2400 perakendeciyi ağırlıyor. 


Hem Türk, hem de uluslararası markaların yoğun ilgi gösterdiği, 2006 yılından bu yana Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MAPIC Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, fuar ile ilgili değenlendirmesinde, "Gayrimenkul ve perakende sektörünün en büyük buluşması olan MAPIC, biz perakendeciler için pek çok fırsatı bir arada sunuyor. Simit Sarayı olarak, MAPIC Fuar’ına bu yıl ilk kez katılıyoruz. 


Fuar sayesinde perakende trendlerini yakından izleme, aynı zamanda da sektörün nabzını tutma imkanı yakaladık. Marka olarak, simidi ve diğer geleneksel tatlarımızı dünyaya tanıtmak, Türkiye’den bir dünya markası çıkarmak ve diğer markalara öncü olmak hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. MAPIC’in bu hedeflerimize ulaşmamız konusunda bizlere büyük destek sağlayacağına inanıyorum” dedi.



Geri Dön