26 / 04 / 2024

Mar Yapı'nın yeni projesi Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtıldı!

Mar Yapı'nın yeni projesi Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtıldı!

Mar Yapı'nın yeni projesi G-YOO Inspired by Starck dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtıldı. Proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip.



Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtılan projenin yatırım bedeli 200 milyon TL. 


Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan yoo markasmı G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçecek projesine G-YOO Inspired by Starck adını verdi. 


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G-YOO Inspired by Starck'ta 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlan barındıracak. Tasarımları, hayata bakışı ve ayrıcalıklı yaşam felsefesiyle her zaman adından söz ettiren Philippe Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım. Üstelik bu yıl 15. yaşını kutlayan Yoo markasının da en iddialı projesi olacak" derken, Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök de "Dünyanın yaşayan en önemli tasarımcılarından biriyle, yeni projemiz için çalışmaktan son derece mutluyuz. Birlikte Basın Ekspresin en lüks rezidansını, ulaşılabilir fiyatlarla yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön