24 / 04 / 2024

Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maral Bezircioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi  50 bin TL sermaye ile bugün Maral Bezircioğlu tarafından kuruldu. 


Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul özellikle konutlar,siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, tasarımı, planlaması, restorasyon isleriiç mimarlık isleri müsavirlik, mümessillik devri, temligi, kiralamak, kiraya vermek ve pazarlaması islerini gerçeklestirmek. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı,.......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Bozkurt Mah.Ergenekon Cad.N.7/ 3 Şişli 


Geri Dön