19 / 03 / 2024

Mardan Palace İbrahim Tatlıses'e 2 yıl bedava!

Mardan Palace İbrahim Tatlıses'e 2 yıl bedava!

Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov, 2004'te doğum gününde bedava sahneye çıkan İbrahim Tatlıses'e büyük jest yaptı. İbrahim Tatlıses 2 yıl otelde kalıp beş kuruş para ödemeyecek...



Antalya'daki 1.4 milyar dolarlık otel Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov hayranı olduğu İbrahim Tatlıses'e büyük bir jest yaptı.

İsmailov lüks otelinde, geceliği 5 bin Euro olan bir odasını 2 yıllığına İbrahim Tatlıses'e tahsis etti. İbo, 2 yıllık ücreti 3 milyon 650 bin Euro (yaklaşık 8 milyon TL) olan oda için beş kuurş ödemeyecek. Otelin açılış partisine gelen dünyaca ünlü oyuncu monica Belluci bu odada kalmıştı.

Odada kebap bile yapabilir

Telman İsmailov açılış partisinden bir gün önce de otelindeki malikanesinin bahçesinde İbrahim Tatlıses'e mangalda Azeri kebabı yapmış. İbrahim Tatlıses'in dilediği takdirde 5 bin Euro'luk lüks odada kebap bile pişirebileceğini söyleyen Telman İsmailov “Ona canım kurban. Odasında ne istiyorsa onu yapsın. Ona “Bu ömrümün sonuna kadar senin ve ailenin olsun” dedim. Ama kabul etmedi. Yalnızca 2 yıl kullanmak istedi” dedi.
Posta


Geri Dön