19 / 04 / 2024

Mardan Palace, teklifler için masada!

Mardan Palace, teklifler için masada!

Borç ve haciz haberleriyle gündeme gelen Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Görüşüyoruz, bu teklifler değerlendiriliyor" dedi.



Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, yerli ve yabancı şirketlerden teklifler aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi. Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından dünyanın en lüks otellerinden biri olarak Antalya'nın Kundu bölgesinde yaklaşık 1,4 milyar dolara yaptırılan ve 2009'da açılışı sonrasında da zaman zaman borç ve haciz konularıyla gündeme gelmişti Mardan Palace. Geçtiğimiz yıllarda yapılan operasyonel anlamda değişikliklerin işletmenin maddi ve manevi tüm planlarını değiştirdiğini vurgulayan Mardan Palace'nin Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "Konsept değişikliği bize ciddi yükler getirdi. Eski borçlara dair imzalanan yapılandırma sonrasında bu sıkıntılı süreç aşıldı ve yolumuza yine Mardan Palace olarak devam ediyoruz. Özellikle son iki yılda hem satış hem pazarlama anlamında yaptığımızaksiyonların güzel meyvelerini topluyoruz" dedi. 


Bollywood sinemasından büyük ilgi


Borçların yapılandırılmasının ardından, Mardan Palace için bazı ortaklık, kiralama ve satın alma tekliflerinin geldiğini de bildiren Pehlivan, "Açılışımızdan bugüne, her dönem özellikle uluslararası zincir markalardan çeşitli teklifler alıyoruz. Şu an şirketimiz gelen her teklifle görüşme halinde, değerlendiriliyor. Markayı daha öteye taşıyacak model hangisi olursa Sayın İsmailov ona göre karar verecek. 'Mardan' ismi Telman Bey'in babasının adıdır. 


Bu marka her zaman kalitesinden ödün vermeden yola devam edecek. Birinci seçenek budur. Diğer konular bu markanın daha da ileriye gitmesini sağlayacaksa o zaman değerlendirilecek bir durumdur" dedi. Otelin yılda en az 3 Hint düğüne evsahipliği yaptığını kaydeden Pehlivan, Bollywood sineması tarafından büyük ilgi gören otelde, her dönem yüksek bütçeli Hint yapımlarının çekildiğini bildirdi. Yapımı için 10 bin metrekarelik alanda altın kaplama, 500 bin kristal kullanılan Mardan Palace, İstanbul'daki Dolmabahçe Sarayı, Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası olmak üzere 3 ana blok ve Kızkulesi şeklinde tasarlanmıştı. 



Dünya





Geri Dön