25 / 04 / 2024

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.



Halka hizmet şiarıyla kurulan AK Parti gerçekleştirdiği sayısız icraatlara bir yenisini daha ekliyor. Trafik akışım rahatlatmak ve kaza oranlarını en aza indirmek amacıyla Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ilk battı çıktı proje sondaj çalışmasını başlattı. Diyarbakır Yolu olarak da bilinen Vali Ozan Caddesi üzerine yapılan battı-çıktılar, Belediyenin karşısındaki Midyat ve Yukarı Mardin'e giden yolun kesiştiği nokta, Polis evinin yanındaki Kızıltepe kavşağı, Hastane girişine yapılacak kavşak ile yeni TOKİ'lerin girişinde yer alacak. 


2 ÇEVRE YOLU YAPILACAK 

Projesi tamamlanan iki tane çevre yolundan biri üniversite kampüsünün oradan direk Kızıltepe ve Nusaybin yollarına bağlanılacak diğer yol ise hastane arkasından Zinnar tarafından Yeşilli Midyat yoluna bağlanılacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, "Bat da ki hizmet doğuda yapılmıyor algısını tamamen ortadan kaldıran AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti tarihinden AK Parti'nin kuruluşuna kadar yapılamayan hizmetleri 15 yılda kat kat fazlasını gerçekleştirdi. Derdi milleti olan AK Parti ırk, din, dil, köken ve bölge ayırımı gözetmeksizin ülkenin her kilometrekaresine hizmet etmek amacıyla varını yoğunu ortaya koyuyor. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak ilimize ve bölgemize yapılan ve yapılacak her icraatın yanındayız ve takipçisi olacağımızı da belirtmekte yarar görüyorum"diye konuştu.




Geri Dön