26 / 04 / 2024

Marigold Thermal ve SPA Hotel'in resmi açılışı yapıldı

Marigold Thermal ve SPA Hotel'in resmi açılışı yapıldı

Marigold Thermal ve SPA Hotel'in resmi açılışı, Ertuğrul Günay ile Faruk Çelik'in katılımıyla gerçekleştirildi



Aslanoba Grubu'nun yaklaşık 30 milyon dolar yatırımla Çekirge'de yaptırdığı Marigold Thermal ve SPA Hotel'in resmi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Devlet Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla dün gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Bakan Günay, Bursa'nın önemli zenginliklerini hayata geçirmek ve yeni güzelliklerini sergilemek istediklerini belirterek, Marigold Hotel'in de bu güzelliklerden biri olduğunu söyledi. Tören öncesinde Marigold'u gezme fırsatı bulduğunu dile getiren Günay, "Son derece zarif, son derece özel seçilmiş malzemeler ve yapım kalitesi... Umarım bu güzellik gelecek yıllarda solmasın. Bursa'nın ihtiyacı olan öteki konaklama merkezlerine de örnek olsun. Gelecek yıllarda bundan çok daha fazla yeni konaklama merkezlerinin açılışını yapalım" dedi.

İvme Kazandıracak
Vali Şahabettin Harput da, Marigold'un Bursa'yı turizm kenti yapma adına önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, otelin termal turizmine önemli bir ivme kazandıracağına inandığını kaydetti. Harput, "Bursa'da oteller zincirine önemli bir halka daha eklendi. Şehirde son iki yıl içerisinde başlatılan 15 otelin yapımı kısmen tamamlandı. Bu da Bursa'nın turizm kenti olması yolunda önemli göstergelerden biri" diye konuştu.

Yatırımlar Sürecek
Marigold Hotel Onursal Başkanı Nihat Aslanoba ise otelin bu sektördeki ilk yatırımları olduğunu belirterek, kalıcı olmak istediklerini söyledi. Marigold Hotel'de konfor ile butik hizmet anlayışını harmanlamayı amaçladıklarını dile getiren Aslanoba, turizm yatırımlarını Bursa dışında da sürdüreceklerinin altını çizdi.

85 Metrakarelik Termal Havuz
Aslanoba Grubu tarafından Çekirge'de hizmete sunulan Marigold Thermal ve SPA Hotel, 30 milyon dolara maloldu. Bursa'nın termal ve SPA konseptine sahip tek şehir oteli olan Marigold, 5'i suit, 1'i kral dairesi olmak üzere toplam 120 oda ve 246 yatak kapasitesine sahip. Marigold Hotel'in, bin 700 metrekarelik bodrum katının tümüne yayılan SPA bölümünde, 46 derecelik sıcaklığa sahip 85 metrekarelik termal havuz, jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, şok ve macera duşları, kar çeşmesi, 3 adet aile hamamı, 4 adet masaj odası, vitamin bar ve fitness salonu yer alıyor.
Evren Öztürk / Olay


Geri Dön