19 / 04 / 2024

Marilyn Monroe, Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor!

 Marilyn Monroe, Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor!

Hollywood’un efsane kadını Marilyn Monroe, ölümünün 50. yılında Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor





Kozzy AVM, dünyanın en güzel sarışınlarından olan efsane sanatçı Marilyn Monroe’nun 50. ölüm yıldönümü anısına çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Marilyn Monroe Anma Haftası kapsamında gerçekleşecek etkinlikler ile efsane sarışının hayranları Monroe’yu Kozzy AVM’de anacaklar.


Kozzy AVM’de, 05 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek bu özel etkinlik;  Marilyn Monroe Trend Köşesi, Marilyn Monroe figürlü tasarımlar ve Marilyn Monroe Portre Sergisi ile renklenecek.


Kozzy AVM’nin 1. katında gerçekleşecek olan Trend Köşesi, ünlü yıldızın giyim tarzına uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabılar ile Marilyn Monroe figürlü süs ve hediyelik eşyalardan olaşacak. Ayrıca, Marilyn Monroe’nun çeşitli fotoğraflarından ve haberlerinden derlenen portre sergi de aynı tarihlerde gezilebilecek. 


05 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kozzy AVM’ye gelen ziyaretçiler, Marilyn Monroe cut-out’u sayesinde efsane sarışın ile fotoğraf çektirme şansına sahip olabilecekler. 


Siz de efsane sarışını 50. ölüm yıldönümünde Marilyn ile anmak istiyorsanız; Kozzy AVM, 05 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında sizleri bekliyor.



Geri Dön