29 / 03 / 2024

Marin Park Tuzla teslim tarihi!

Marin Park Tuzla teslim tarihi!

Firma: ATS Grup İnşaat

Proje: Marin Park Tuzla

Marin Park Tuzla teslim tarihi 14 ay sonra olarak belirlendi. ATS Grup İnşaat projesi Marin Park Tuzla'da 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...




Marin Park konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla bölgesinde inşa ediliyor.  Marin Park Tuzla  projesi  ATS Grup İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Marin Park Tuzla teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Marin Park Tuzla projesi 5 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Marin Park Tuzla projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler tasarlandı. Marin Park Tuzla ödeme koşulları dahilinde banka kredisi kullanılıyor.


Marin Park Tuzla projesi yapımı süren Tuzla Marina projesinin karşısında inşa ediliyor. Marin Park Tuzla satış ofisi ile 0507 643 02 75 numaralı telefondan iletişime geçerek, proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.



Marin Park Tuzla teslim tarihi!


Marin Park Tuzla teslim tarihi 14 ay sonra olarak belirlendi. Marin Park Tuzla ev fiyatları 2+1'lerde 300 bin TL'den, 3+1'lerde 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Marin Park Tuzla projesi 2 etap olarak yükseliyor.


Marin Park Tuzla projesinin birinci etabında 50 adet konut, ikinci etabında 96 adet konut inşa edilecek. Marin Park Tuzla projesinde ikinci etap satışlarının bir ay sonra yapılması hedefleniyor.



Marin Park Tuzla nerede?

Marin Park Tuzla adres bilgileri : İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi, No :93 Tuzla / İstanbul



Marin Park Tuzla iletişim bilgileri

Tel: 0507 643 02 75

Web: www.atsgrupinsaat.com


projeye sor



Geri Dön