26 / 04 / 2024

Marina Ankara Oran ev fiyatları!

Marina Ankara Oran ev fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Oran ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eymir Gölü ve Marina manzarasına sahip konutların yer aldığı proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.



Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği  Marina Ankara  Residence'de 2 bin adet konut bulunuyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Marina  Ankara  Oran ev fiyatları kapsamında peşin alımlarda yüzde 15, lansmana özel ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.


Çankaya Oran'da yükselen Sinpaş Marina Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 27 peşinatta; yüzde 36'lık kısım için 3 ara ödeme, kalan yüzde 37'lik kısım için ise 48 ay vade yapılıyor. 


Oran Marina Ankara sosyal yaşam alanları restoranlar, spor alanları, su-ışık gösterileri, deniz feneri, şelaleler, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, kafeler, tropik ada, iskeleler, bisiklet yolları, su sahnesi, çocuk oyun alanları, Marina Caddesindan oluşuyor. 


Marina Ankara Oran ev fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marina Towers etabında 912 adet dairenin satışa sunulduğu projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 40 ay taksitlendiriliyor. 


Marina Ankara ulaşım bilgileri: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Oran iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön