29 / 03 / 2024

Marina Ankara projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı!

Marina Ankara projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje Ankara Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor.



Sinpaş Yapı imzası ile inşa edilen  Marina Ankara  'nın 4, 6 ve 7. bloklarında toplam 912 adet konut satışa sunuluyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan bedel için 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Marina  Ankara  projesinin reklamında Hülya Avşar rol aldı!

"Ankara'nın ilk ve tek marinası" sloganıyla tanıtılan Marina Ankara Konutları Çankaya Oran bölgesinde yükseliyor. Projede lansmana özel olarak peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Marina Ankara Evleri fiyatları 1+1 dairelerde 330 bin TL, 2+1 dairelerde 496 bin TL, 3+1 dairelerde ise 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bisiklet yolları, spor alanları, şelaleler, tropik ada, çocuk oyun alanları, sahil boyu yürüyüş yolları gibi ortak yaşam alanlarına sahip olan Marina Ankara Rezidans'ta toplam 2 bin adet konut bulunuyor.


Daire tipleri arasında 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Çankaya Marina Ankara 'da yüzde 20 peşin ödemelerde, yüzde 36'lık kısım için ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Marina Ankara Oran adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Çankaya Marina Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön