27 / 04 / 2024

Marina Ankara Residence fiyatları!

Marina Ankara Residence fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Residence fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. İlk etabı olan Marina Towers etabında 912 adet konut yer alıyor. Projedeki dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzarasına cephesi bulunuyor.



Marina  Ankara  Residence projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Marina Ankara Residence projesinde tropik ada, yaşam köprüsü, deniz feneri, yürüyüş yolları, kafe ve restoranlar, spor alanları, su-ışık gösterileri, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, Marina Caddesi bulunuyor.


Marina Ankara Residence projesi toplam 2 bin adet daireden oluşuyor. 48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olunabilen proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor.


Marina Ankara Residence projesi yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzarasına cephesi bulunuyor.


Marina Ankara Residence fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. Projenin ilk etap olarak yükselen Marina Towers etabında 912 adet konutu satışa sunuluyor. 


Marina Ankara Residence iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön