19 / 04 / 2024

Marina Ankara Sinpaş fiyat!

Marina Ankara Sinpaş fiyat!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Sinpaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 221 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Lansmana özel fırsatlar sunan projede Eymir ve Göl manzarasına sahip konutlar yer alıyor.



Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen  Marina Ankara  Rezidans'ın 4, 6 ve 7. blokları ön satışa sunuluyor. Projenin lansmanı 2 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.


Marina  Ankara  Sinpaş fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen projede lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyası özel yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Toplam 2 bin konuttun oluşan Marina Ankara'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 3 bloğunda 912 adet dairenin bulunduğu projenin 2 bloğu 39 katlı 1 bloğu ise 44 katlı olarak dizayn edildi.

 

Dairelerin Eymir ve Göl manzaralı olarak ayrıldığı Marina Ankara'da teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım firma bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor.


Marina Ankara Sinpaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 281 bin 400 TL'den başlıyor, lansmana özel indirim avantajları ile daire bedeli 221 bin 850 TL'ye düşüyor. Projede sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları, şelaleler, spor alanları, tropik ada, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Marina Ankara Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön