19 / 04 / 2024

Marina Ankara'da 5 bin TL peşinat imkanı!

Marina Ankara'da 5 bin TL peşinat imkanı!

SİNPAŞ Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.



SİNPAŞ Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina  Ankara  projesinde yeni bir kampanya başladı. Projede, 5 bin lira peşinat ve 48 ay vade farkı ödenmeksizin 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Yaklaşık 15 bin metrekarelik kesintisiz gölet çevresinde tasarlanan yaşam alanları sunan Marina Ankara'da 2 bin 518 konut yer alacak. Daire büyüklükleri 69 ile 444 metrekare arasında değişiyor. Marina konseptli proje; küçük yelkenlilerin ve kayıkların yer alacağı su alanı, iskeleleri, meydanı, tropikadası, kanyonu, köprüleri, sahil yolu, deniz feneri, kafe ve restoranlarıyla dikkat çekiyor. 


Eymir Gölü'ne de komşu olan projede yılın dört mevsimi kayak yapılabilecek. 

Açık ve kapalı profesyonel tenis kortları ve uzman antrenörleriyle Çankaya Tenis Kulübü, turunç seraları ile 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru barındıran Marina Ankara, proje Mart 2018'te teslim edilecek. 


Sözcü 


Web: http://marinaankara.com/ 


Geri Dön