24 / 04 / 2024

Maritza Residence resmi satışa başlamadan yok sattı!

Maritza Residence resmi satışa başlamadan yok sattı!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, işadamı Mahmut Ceylan'ın oğlu Cemre Ceylan ve Serdar Altınbaş'ın ortaklığında hayata geçirilen Ataşehir'deki Maritza Residence'ın yüzde 70'i, satışa çıkmadan rezerve edildi



Emir Sarıgül, Cemre Ceylan ve Serdar Altınbaş'ın Maritza Residence adıyla Ataşehir'de iki ay önce temelini attığını butik residence projesi, henüz resmi olarak satışa çıkmadan yok sattı. Hedefte ise İstinye'deki Maritza Konakları ile yılın üçüncü yarısı yapılacak Kadıköy projesi var.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, işadamı Mahmut Ceylan'ın oğlu Cemre Ceylan ve Serdar Altınbaş'ın ortaklığında hayata geçirilen Ataşehir'deki Maritza Residence'ın yüzde 70'i, satışa çıkmadan rezerve edildi. Latince 'Bitmeyen ortaklık' anlamına gelen Maritza markasıyla butik inşaat projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Emir Sarıgül, 'Maritza bizim üçüncü projemiz. 48 konutluk butik bir residence yapıyoruz. Metrekare fiyatları 3500-4500 dolar arasında değişecek. Bir ay sonra satışa çıkaracağız ama buna rağmen projenin yüzde 70'i başta eski müşterilerimiz olmak üzere şimdiden rezerve edildi' diye konuştu.

99'DAN SONRASINI İSTEMİYOR

Maritza Residence'ın en üst katında sadece daire sahiplerinin kullanabileceği bir restoran ve lounge olacağını belirten Sarıgül, projenin bir yıl içinde tamamlanmasını öngördüklerini, toplam maliyetin ise 2.5-3 milyon TL'yi bulacağını belirtti.

İstinye'de temel atacak

İstinye'de Maritza Konakları adıyla yeni projenin temelini atacaklarını anlatan Sarıgül, '6 blok, 30 daireden oluşan bir proje. 14 ayda tamamlamayı planlıyoruz. Metrekare maliyeti ise 5.500-7.500 dolar arasında olacak. Kadıköy'de de üçüncü çeyreğe ilişkin bir proje planlıyoruz' dedi.

Sadece bir konuda sözümüzü tutmuyoruz

Butik projelerinde tek konuda verdikleri sözleri tutmadıklarını belirten Emir Sarıgül, 'Her zaman söz verdiğimiz tarihten 45-50 gün önce sahiplerine teslim ediyoruz' diye konuştu. Butik çalıştıkları için daire sahibi yaptıkları ailelerle çok yakın bir ilişki içinde olduklarını belirten Sarıgül, 'Doğumgünleri, evlilik yıldönümleri gibi özel günler veri tabanımızda yer alıyor. çikolatamızla, çiçeğimizle kutlamamızı mutlaka yapıyoruz. Eğer butik yerine büyük montanlı işler yapsak, bu yakın ilişkiyi sürdürmek zor olur''dedi.

Haftanın 4 günü şantiyede işçilerle kahvaltı ediyor

Tıpkı ortaklarıyla olduğu gibi çalışanlarıyla da 'sürdürülebilir' bir bağ kurmaya özen gösterdiğini belirten Emir Sarıgül, 'Bizim projelerimizde hep aynı isimler çalışır. Boyacısından sıvacısına kadar... Bu hem iş sürekliliğini hem de bizim istediğimiz kaliteyi beraberinde getiriyor' diye konuştu. Sarıgül, haftanın 4 günü sabah kahvaltısını şantiyede işçileriyle birlikte yapmaya özen gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Akşam


Geri Dön