19 / 04 / 2024

Mark Antalya AVM’deki restoranlar toplam 20 milyon liraya satışta!

 Mark Antalya AVM’deki restoranlar toplam 20 milyon liraya satışta!

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya AVM’deki mekanlar TMSF tarafından satılıyor. Mekanların toplam satış bedeli 20 milyon lira.



Ekim 2016’da kayyum atanan AVM’deki mekanlar satışa çıkarıldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının kararını değerlendiren Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, Ekim 2016'da kentin en büyük AVM'si olan MarkAntalya Alışveriş Merkezi'ne FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanmasına karar vermişti.



İHALESİ 4 TEMMUZ'DA

Antalya Muratpaşa İlçesi'nde yer alan MarkAntalya'nın içindeki franchise anlaşmalı restoranlara ait varlıkların devri açık artırma sonucu gerçekleştirilecek.  İhale 5 Temmuz 2017 tarihinde saat 10.00 ile 17.30 arasında MarkAntalya AVM'nin Yönetim Ofisi'nde düzenlenecek.


Açık artırma ihalesi kapalı zarfta en yüksek teklif veren 3 teklif sahibi arasında yapılacak.  


Kapalı zarf teklif mektuplarının, 4 Temmuz 2017 tarihinde saat 18.00'e kadar MarkAntalya AVM'nin Yönetim Ofisi'ne teslim edilmesi gerekiyor. İhale şartnamesi de aynı yerden alınacak.



200 BİN TL'LİK DE VAR, 4 MİLYON TL'LİK DE

Franchise restoranlar arasında fiyatlar 200 bin TL ile 4 milyon TL arasında değişiyor. Tüm ticari ünitelerin toplam devir bedeli ise 20 milyon TL.



155 MAĞAZADAN OLUŞUYOR

51 bin metrekare kiralanabilir alana sahip MarkAntalya Alışveriş Merkezi 155 mağazadan meydana geliyor. Fast food ve restoranların yer aldığı AVM'de 3 bin araç kapasitesiyle Antalya'nın en büyük otoparklarından biri bulunuyor.




Sabah 


Geri Dön