23 / 04 / 2024

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.



Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı. 2017'de teslimlerin yapılacağı projede, satışlar devam ediyor. Bursalıların oğun ilgi gösterdiği projede 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı. 


Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Ol Ağustos-15 Ekim talihleri arasında gerçekleştirilen GYODER kampanyası kapsamında olan Marka Rezidans'a Bursalı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Elmas, "içinden geçtiğimiz zorlu süreci, çalışarak ve ülkemiz ekonomisini kalkındırarak aşacağımızı belirtmiştik. Bu dönemde fedakarlıklarını esirgemeyen Türk milletinin yüzünü güldürmek ve Türkiye ekonomisinin istikrarının korunmasına destek olmak amacıyla GYODER'in kampanyasına satışta olan tüm projelerimizle katıldık. Bursa Nilüfer'de bulunan Marka Rezidans projemiz de kampanya kapsamında yer alıyordu. Ekonomiye, gayrimenkul sektörüne ciddi bir ivme ve hareketlilik kazandıran kampanyaya Bursalı yatırımcılar da yoğun ilgi gösterdi" dedi. 


Proje teslimine 1 yıldan az bir süre kaldığını belirten Elmas, "Marka projemizde son 1-1.5 ayda 35 milyon TL'nin üzerinde ciro gerçekleştirdik. Satışlarımızın yüzde 65'ini sanayicilere, yüzde 35'ini ise doktorlar, eczacılar, avukatlar, mali müşavirler ve tüccarlara yaptık. Kampanya kapsamında Bursa'nın ülke ekonomisinin kalkınmasına sağladığı katkı ön plandaydı" şeklinde konuştu. Elmas, projede yüzde 35 peşinat ile 48 ay vade farksız ödeme imkânı sunulduğunu ve kampanyanın devam ettiğini vurguladı. 


Mağaza sayısı 250'ye çıkarıldı 


Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa'da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaları Bursalılarla buluşturacak. Ulusal ve uluslararası perakendeciler tarafından gördüğü yoğun talep sonrası ek yatırımla büyütülen Alışveriş Merkezi'nin, 75 bin metrekarelik kiralanabilir alanda mağaza sayısı 250'ye çıkarıldı. Marira Rezidans ve AVM, Bursa'nın sosyo-kültürel gelişimine de katkı sağlayacak


650 Milyon Dolar

İnşaatında son aşamaya gelinen Marka Rezidans ve AVM'nin satışları da sürüyor. Dağ manzaralı projede, sosyal tesisleri, içinde ulusal ve uluslararası maıkaların yer alacağı alışveriş merkezi yer alıyor. Altan Elmas, "Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda ek yabnm yaptık ve proje büyüklüğü 650 milyon dolara çıkta" dedi. Projede 373 lüks rezidans dairesinin yer aldığını belirten Elmas, home ofisin yanı sıra ve alışveriş merkezinde 250 mağza olduğunu kaydetti. 


Sabah


Geri Dön