25 / 04 / 2024

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.




Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Konuttaki başarılı projelerini alışveriş merkezi sektörüne de taşıyan Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. 



Sur Yapı, Bursa'da başladığı Marka Rezidans ve AVM ile Bayrampaşa'da başladığı Axis İstanbul'u Perakende Günleri'nde görücüye çıkardı. Konuttaki başarısını AVM sektörüne de taşıyan ve bu alanda çok prestijli projelere imza atan Sur Yapı, projeleriyle perakende günlerinin ilgi odağı oldu. 2013 yılında Kağıthane'de Axis AVM'nin açılışım gerçekleştiren Sur Yapı 2014 Eylül ayında ise Metrogarden AVM'nin açılışını yaptı. 



Kâğıthane ilçesinin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Axis Kâğıthane, Hayat Holding ve Sur Yapı ortaklığında Haziran 2013'te açıldı. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana yerli, yabancı markaları, sineması, 2.000 metrekarelik çocuk oyun alanı, bowlingi ile bölge halkının alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayan Axis, yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle ilçenin sosyokültürel yapısına da büyük katkı sağladı. 



Bursa'ya dünya markaları Bursa'nın en büyük rezidans ve alışveriş merkezi projesine imza atan Sur Yapı'nın, Marka Alışveriş Merkezi'nde Bursa'da bulunmayan dünyaca ünlü markalar mağaza açacak. Bursa'da lüksün simgesi olacak projenin 4 katlı alışveriş merkezinde ise 220'ye yakın mağazada 3.000 kişiye de istihdam sağlanacak. 



Bursa ile eş zamanlı olarak İstanbul Bayrampaşa'da yapımına başlanan Axis İstanbul ise, yine Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projenin alışveriş merkezinde, ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 170 mağaza hizmet verecek. Dinamik iş hayatının kalbinde yer alacak olan AXİS İstanbul, A Plus ofisleriyle şimdiden iş hayatının çekim merkezi olacak. 



Yeni projeler yolda 

Her iki projenin kendileri için cok önemli olduğunu vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sur Yapı olarak 22 yılda başarılı birçok konut projesine imza attık. Bunun yanı sıra perakende sektöründe de emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Kağıthane'de açtığımız Axis AVM ve bu yıl 4 Eylül'de İstanbul'un gelişen yüzü Cekmeköy'dehayata geçirdiğimiz Metrogarden Alışveriş Merkezi'ne ek olarak bu yıl iki projeyi daha hayata geçirdik. Bursa'da inşa etmeye başladığımız Sur Yapı Marka ve İstanbul Bayrampaşa'da insasına başladığımız Axis İstanbul ile AVM sektöründe de basarımızı taçlandırmaya devam ediyoruz. 



Bu yeni İki projeyle hem kendimi hem de perakendeci dostlarımız mutlu edeceğimize inanıyoruz, önümüzdeki dönemlerde de perakende sektörüne yönelik projelerimizi sürdüreceğiz" dedi. 


Star



Geri Dön