26 / 04 / 2024

Marmara Evleri 3, tüm detayları ile alıcılarını bekliyor!

 Marmara Evleri 3, tüm detayları ile alıcılarını bekliyor!

Marmara Evleri'ne bir yenisi daha ekleniyor. Beylikdüzü'nde E5-TEM bağlantı yoluna ve sahile birkaç dakika mesafede olan Marmara Evleri 3'te satışlar mayısta başlarken, tüm detaylar düşünüldüğü için buzdolabınızı alıp gitmeniz yeterli



2850 konutluk Marmara Evleri 1 ve 2100 konutluk Marmara Evleri 2'den sonra 396 daire ve 38 mağazadan oluşan Marmara Evleri 3'ün inşaasına başlandı. 

Proje grubunun tasarım verisi, yatırımcılarının 1 ve 2'de, neyi ne kadar talep ettiklerini inceleyerek oluşmuş. Sonuç olarak gelinen noktada, Marmara Evleri 3 için "Sadece buzdolabınızı alın ve gidin” diyebiliyoruz. Çünkü tüm detayları çözülmüş konutlar sizleri bekliyor olacak.


Marmara Evleri 3 diğerlerinden farklı


Marmara Evleri'nde yaşayanların kendi mahalle atmosferini oluşturduğu içe dönük konforun değerli olduğunu görüyoruz. Marmara Evleri 3 diğerlerinden farklı olarak kente de açılıyor çünkü arazinin konumu bölgenin ana arterini tanımlar nitelikte. 47 bin 102 metrekare dikdörtgen arazinin büyük cephesi ana cadde üzerinde. Cadde boyunca projenin alt katları kente ait dükkanlara ve mağazalara ayrılmış. Arkadlı yaya yolu üzerinde banka şubeleri,eczane,market, restoran,beyaz eşya mağazası gibi sokak ticari hayatını besleyen fonksiyonlar var. 


Ticari hayatı destekleyen diğer bir etken de projenin, yeni hizmete giren yat limanına sadece 2 km. mesafede olması. Tüm mağazalar bodrum katta, mal sahipleri için kapalı otopark ve depo alanları bulunuyor. konutların ve mağazaların kapalı otopark girişleri ayrılmış. Hem bulunduğu gölgenin ticaret hayatını domine ederek dönüşüm sağlayacak nitelikte kente açık hem de alıştığımız Marmara Evleri markasındaki içe dönük yaşamı aynı anda destekleyen bir proje.


Habertürk


Geri Dön